Maatwerk

Ontwerp uw eigen droommeubel

Onze interieur experts ondersteunen je graag bij het ontwerpproces. Overleg met onze vakkundige specialisten over alle mogelijkheden en beste opties voor uw meubel op maat. Dit kan telefonisch, per mail of fysiek in onze showroom in Wijchen.

Kies uw eigen kleuren, maten en materialen in uw eigen ontworpen meubels en geef uw huis een persoonlijk ontworpen droommeubel. Door onze vele jaren ervaring zitten wij boven op het proces en leveren wij uw eigen ontworpen meubel van hoge kwaliteit. Dus, heeft u een compleet eigen idee of een ontwerp op basis van meubels die wij eerder hebben gemaakt? Laat uw persoonlijke droommeubel met passie en kwaliteit door ons maken.
 
Lever een tekening of afbeelding aan en overleg met onze interieurexperts. Wilt u graag meer informatie of een specialist spreken? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct kosteloos een offerte aan. Op weg naar uw droommeubel op maat met Houthandel Jelsan!

Afspraak inplannen!
Uiteraard is het ook mogelijk om binnen ons assortiment een eigen meubel samen te stellen. Wij hebben een breed assortiment aan tafelbladen, panelen, onderstellen, materialen en behandelingen. Kies van ieder een onderdeel en creëer uw eigen meubel.

Contact

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Wij zijn geopend tussen dinsdag en zaterdag van 10:00 – 17:00. Kom langs en laat je adviseren door ons team!

Contact

Waar moet ik mijn meubelontwerp aanleveren?

U kunt uw eigen ontworpen meubel aanleveren per mail via directie@houthandeljelsan.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om te overleggen met een van onze interieurspecialisten. Dit kan telefonisch via 06 394 888 66 of fysiek in onze showroom. Plan voordat u langskomt wel altijd even een afspraak in zodat onze specialisten tijd kunnen vrijmaken. Onze experts zullen u advies geven over maten, materialen, en het ontwerp. Zo wordt uw droommeubel met persoonlijk ontwerp passend gemaakt.

Materiaal en onderhoud van uw eigen ontworpen meubel

Bij Houthandel Jelsan werken wij met zeer duurzame materialen zoals eiken, walnoten en populierenhout. Deze materialen worden door onze experts uitgekozen, gezaagd, gedroogd en verwerkt tot planken en panelen. Zo zijn wij betrokken bij het hele proces. Ontwerp uw droommeubel, en kies uw houtsoort. Onze experts realiseren uw ontwerp tot hoge kwaliteit meubel. U kunt uw ontworpen meubel ook combineren met staal en glas. Om de levensduur en kwaliteit van uw meubel te verlengen kunt u ervoor kiezen om uw hout te behandelen. Zo hebben wij verschillende behandelingen zoals, een transparante matte lak, een naturel olie, houtskool behandeling, een grey wash behandeling, een zwarte nerf behandeling, en meer. Hierdoor is uw meubel beter beschermd tegen vlekken van bijvoorbeeld wijn, koffie, olie of andere voedselresten. Ook zorgt deze oliebehandeling of lakbehandeling ervoor dat uw meubel makkelijk gereinigd kan worden met een sopje en lauwwarm water.

Wat kost een eigen ontworpen meubel?

Nadat uw een meubel ontwerp heeft aangeleverd maken wij voor u een geschatte prijsopgave. Na goedkeuring van deze voorlopige offerte zullen wij een 3D tekening maken en deze bij u aanleveren ter goedkeuring. Voor het ontwerp kunt u uiteraard sparren met een van onze interieur specialisten.

Hoelang duur het laten maken van mijn eigen ontworpen meubel?

Nadat de door ons gemaakte 3D tekening is goedgekeurd zullen wij direct starten met de productie. Wij zullen vooraf een geschatte productie en levertijd meegeven. Deze is afhankelijk van voorraden, complexheid van het ontwerp en de gekozen materialen en behandelingen. Echter kunt u rekening houden met een gemiddelde productietijd van 6 tot 10 weken.

Wat is de levertijd van een zelfontworpen meubel?

Indien gewenst kunnen wij uw persoonlijk gecreëerd meubel op locatie leveren. Buiten de geschatte productietijd geven wij ook een levertijd mee. Doordat wij helemaal in het productieproces zitten garanderen wij een snelle leverservice. Zo hanteren wij een standaard levertijd binnen 2 weken.

Ontwerp uw persoonlijke meubel bij Houthandel Jelsan

Dus wilt u een eigen ontwerp meubel laten maken? Dan bent u bij Houthandel Jelsan aan het juiste adres. Uw specialist voor houten meubels. Wilt u graag meer informatie over het ontwerpen en laten maken van een meubel? Neem dan contact op of maak een afspraak voor onze showroom in Wijchen. Ook kunt u advies op maat krijgen en sparren over het meubelontwerp met een van onze interieur specialisten. Als u al een ontwerp klaar heeft kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Kies kwaliteit, service en vakkundigheid, kies Houthandel Jelsan.