Epoxy meubels

Welke Epoxy meubels passen in uw interieur?

Volledig uit eigen productie combineren we houtsoorten zoals eiken-, walnoten- en populierenhout. Dat doen we samen met verschillende soorten en kleuren epoxy. Houthandel Jelsan biedt Epoxy meubels uit een ruime voorraad, maar maakt ze ook vakkundig voor u op maat. Zo weet u zeker dat het matcht met uw interieur.

Een eigen Epoxy meubel ontwerpen?

Het werken met en het bewerken van epoxy luistert zeer nauw. Het vergt dan ook kennis en ervaring op meerdere vlakken. Epoxy is een thermohardende kunststof die vele processen en bewerkingen kent. Zo vormt het bijvoorbeeld vaak de basis voor producten als lijm, hars en verf. Maar omdat epoxy een druk- en treksterkte heeft die twee keer groter is dan die van beton, wordt het vanwege de vloeistofdichtheid ook veel gebruikt in vloeren. Inmiddels heeft het materiaal ook zijn weg gevonden in de meer particuliere en esthetische sector, waardoor we steeds meer Epoxy houten mogen maken. Hieruit kunt u kiezen uit voorraad producten of uw eigen houten meubel op maat

Epoxy meubels geven een unieke sfeer

Epoxy meubels zijn enorm populair. Deze typische houten meubels karakteriseren vrijwel elke ruimte, of die nu romantisch of industrieel is. Epoxy houten meubels zorgen voor een unieke, luxe, maar ook warme sfeer. De structuur en het karakter van het hout is altijd weer anders waardoor geen enkel meubelstuk hetzelfde is. Bovendien kan Houthandel Wijchen Epoxy meubels maken uit meerdere boomsoorten en ook nog eens met diverse soorten houtbewerkingen.

Contact opnemen

Zie hieronder voorbeelden van afgeronde projecten (klik op een foto om te vergroten):

Voorbeelden

Epoxy meubels maken is specialistenwerk

Ook Epoxy meubels maken is een secuur vakwerk. Het begint al bij het kiezen van de boomsoorten en het complexe en tijdrovende proces van het droogleggen. Hierin houden we dan ook rekening met een levertijd van 6-8 weken. Na het droogleggen kan het gekozen hout op meerdere manieren bewerkt en behandelt worden. Bijvoorbeeld een washing met een oliesoort waardoor de Epoxy houten meubels worden beschermd tegen vlekken van wijn of koffie en andere voedselresten. Na zo’n olie behandeling kunnen de meubels ook simpel worden gereinigd met een sopje en lauwwarm water. Vrijwel alle epoxy tafels en meubels zijn te combineren met onze bestaande onderstellen.

Epoxy houten meubels op maat

Zodra we het hout bewerkt hebben begint de echte expertise van Houthandel Jelsan, de Epoxy meubels maken. Dat kan gekozen worden uit een voorraad meubelen zoals Epoxy tv-kasten of Epoxy tafels. Maar ze kunnen ook op maat gemaakt worden in andere afmetingen, houtsoorten of kleurbewerkingen. De kracht van Houthandel Jelsan zit ‘m dan ook in de volledige service en garantie van topkwaliteit die geboden kan worden. Het familiebedrijf heeft al meer dan 40 jaar aan ervaring en is ook nog eens bij het gehele proces betrokken. Van het kiezen van de boomsoort tot aan de oplevering van het meubelstuk. Meer weten over het maken van een eigen ontwerp, de kwaliteit en service? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen